Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cheat/Bug

2011.01.11

Cheat: Hero Save kihasználása:
Ha egy küldetés közepén használod a hero savet (ergo mentesz) majd visszatöltöd a mentést, újból kezdheted a küldetést, mintha el se kezdődött volna, de a küldetés alatt szerzett tapasztalat pontjaid és a tárgyaid megmaradnak! Ezt különlegesen jól lehet használni az arénában még a 8. kör előtt, hiszen ezzel a módszerrel többször is szerepelhetsz az arénában, és minden esetben megkapod a megfelelő mennyiségű tapasztalat pontot.

Cheat: végtelen tapasztalati pont:
A játék kezdetén hősünk a Guildben tanul. Amint tinédzserré válik, 3 teszten kell átmennie. Ez a három teszt az íjászat, közelharc és mágia. Mikor megcsinálod mind a három tesztet, Maze személyesen fog téged vizsgáztatni. Először azt mondja, hogy egy közelharci fegyverrel támadj, de ehelyett vedd elő az íjadat, lockolj rá, és kezdd el távolról lőni. Sebződik, de nem fog meghalni, és nem is kapsz érte büntetést, de cserébe kb5000 tapasztalat pontot szerezhetsz negyed óra alatt!

Megszerezhető: serpenyő:
A nyomok az Orchard Farmnál található dokkhoz vezetnek. Az út az almák között a csapás mentén az ólhoz megy. Az első ólnál áss az ól fala és a szénabálák között, hogy megtaláld a serpenyőt. Oh yeah.

Megszerezhető: Sword of Aeons:
A játék végén öld meg a húgodat. Nézd végig a creditset, és utána tovább játszhatsz az extra-brutál sword of aeonsal.

Tipp: folyamatos játék:
Nézd meg a végéig a credits-et a játék végén és megjelenik a folytatás, mint opció.

Tipp: könnyen megnyerhető verseny a demon gatehez:
Amint megszerzed az első fegyveredet, a botot, menj oda ahhoz a fiúhoz, aki a küldetést adja, melynek a lényege hogy el kell futnod a közeli demon gatehez és vissza 50 mp alatt. Állj mellé és kezdd el gyakni a bottal. Minden ütés egy picit hátrébb löki őt. Ütögesd amíg Maze le nem szid, majd folytasd a verését. Ezzel elég sokat le lehet faragni a távolságból, és így már könnyű teljesíteni a feladatot. Ráadásul még gonosz pontokat is kapsz ezért, úgyhogy gonosz karaktereknek duplán jó.

Tipp: tapasztalat:
A legjobb lehetőség hogy maxra gyúrd a karaktered rögtön az anyuka megmentése után van. Menj vissza a Cliffside Pathhoz a Lychfield temetőn keresztül. Itt újratermelődnek a zombik amiket így százszámra gyilkolászhatsz. A legjobb módszer az Enflame varázslat használata, na és persze a sok gyógyital.

Tipp: maradj berserk módban!:
Ezzel a módszerrel maradandóan nagy maradhatsz: Szerezd meg a varázslatot. Használd a varázslatot magadon. És ments.Aztán töltsd vissza a mentett játékot, és voilá, most már az a brutális állat hős vagy aki mindig is lenni akartál…ha megint használod a berserk varázslatot, akkor a varázslat elmúltával visszanyered normál méreted.

Tipp: a bizonyos titkos kincshez vezető papírdarabkák lelőhelyei:
Hidden Booty Hunt Quest Treasure Clue #1: A Bounty Hunter küldetés végén kapod meg a hálálkodó nővértől. (amúgy ez egy Guildes mellékküldetés, még Scarlet Robe kiszabadítása előtt) Treasure Clue #2: The Lost Trader Quest végén kapod meg. Lost Trader Quest is egy Guild mellékküldetés. Treasure Clue #3: Hook Coast-on kapod meg az utolsó bérgyilkos megölése után. Ezelőtt még ki kell nyírnod az előtte levő gyilkosokat, akiket Twinblade halála miatt küldenek rád (Knothole Glade mellett, Prison Pathnál, Witchwood Cullis Gatenél a fókuszkőnél és a Windmill Hilli malomnál) Treasure Clue #4: a Knothole Glade-i íjászverseny megnyerése után kapod meg. Előtte teljesíteni kell a Break the Siege küldetést. Treasure Clue #5: Orchard Farmon egy ládában Treasure Clue #6: Windmill Hillen a malom mögött kell kiásni egy földes foltnál

Easter Egg: káromkodás Witchwoodban:
In the Witchwood Cullis Gate area, there are four stones with a letter representing each stone. You have to spell the Demon Door&undefined;s name correctly which is H-I-T-S. However, if you enter the dirty four letter word instead, two Balverines will attack. Spell it again, and the voice that pronounces each letter will follow it up with saying the word. A Witchwood Cullis Gate résznél van négy kő és mindegyik egy betűt szimbolizál. Ezeken helyesen be kell írni a demon gate nevét, és kinyílik (a neve hits amúgy). De ha a neve helyett a négy betűs shit szócskát írod be, akkor először csak rádküld két vérfarkast a játék, de másodszorra már kiejti a shit szócskát. Nagyon jó.